Elfde-van-de-Elfde-viering

27 oktober 2016

Zaterdagavond 12 november 2016 vindt de traditionele Elfde-van-de-Elfde viering plaats. De avond wordt gehouden bij Het Bonte Paard en begint om 20.30 uur. Ook dit jaar verwachten we een bomvolle zaal. Enkele Raad van Elf leden zullen doorschuiven naar de Raad van State, waardoor we een aantal nieuwe enthousiaste boys mogen begroeten. De pakken zijn inmiddels gepast, dus dat komt helemaal goed.

bonte paardErik de Miene zwaait af na vele mooie jaren als President. Zijn opvolger staat al te trappelen en zal zich deze feestavond voor het eerst in deze functie presenteren aan het publiek. Het hoogtepunt zal natuurlijk zijn de opkomst van de nieuwe Prins en zijn Adjudant. Wie-o-wie volgen Prins Youri en Adjudant Corian op? De Nar zal gedurende de avond met enkele hints komen. Nadat de Prins voor het komend seizoen zich heeft voorgesteld, brandt het feest in al zijn hevigheid los.

“Na het officiële programma zal onze eigen Holtense top DJ Sander Scheperman er voor zorgen dat het nog lang feest blijft bij het Bonte Paard.”

Er zullen bussen rijden tussen ’t Klavier en Het Bonte Paard v.v. De bussen zullen vanuit Holten, vanaf hofbar ‘t Klavier, vertrekken om 19.30 uur en 20.15 uur. De eerste bus naar Holten rijdt om 1.00 uur terug. De twee laatste bussen vertrekken om 2.00 uur. Buskaartjes zijn verkrijgbaar aan de entreekassa bij het Bonte Paard en kosten €4,- De heenreis is gratis.

Voor leden is de avond gratis. Niet-leden kunnen aan de zaal voor slechts 10 euro per seizoen lid worden, waarmee zij gratis toegang krijgen tot alle Fienpreuver-evenementen