zaterdag 11 november 2017
Elfde van de Elfde bal

Zaterdagavond 11 november 2017 vindt de traditionele Elfde-van-de-Elfde bal plaats. De avond wordt gehouden bij Partycentrum Het Bonte Paard en begint om 20.30 uur. Ook dit jaar verwachten we een bomvolle zaal. Enkele Raad van Elf leden zullen doorschuiven naar de Raad van State, waardoor we een aantal nieuwe enthousiaste boys mogen begroeten. De pakken zijn inmiddels gepast, dus dat komt helemaal goed.

 

Michel de Regent staat te popelen om deze avond in goede banen te leiden, nadat hij vorig jaar het stokje als President had overgenomen van Erik de Miene. Maar het hoogtepunt zal natuurlijk de opkomst van de nieuwe Prins en zijn Adjudant zijn. Wie-o-wie volgen Prins Wonder de Barbier en Adjudant Dallywood op? De Nar zal gedurende de avond met enkele hints komen. Nadat de Prins voor het komend seizoen zich heeft voorgesteld, brandt het feest in al zijn hevigheid los. “Na het officiële programma zal onze eigen Holtense top DJ Sander Scheperman zorgen voor een weergaloos feest tot in de late uurtjes bij het Bonte Paard.”

Het is weer mogelijk om met bussen te reizen naar Het Bonte Paard. De bussen zullen vanuit Holten, vanaf hofbar ‘t Keuntje, vertrekken om 19.30 uur en 20.15 uur. De eerste bus naar Holten rijdt om 1.00 uur terug. De twee laatste bussen vertrekken om 2.00 uur. Buskaartjes zijn verkrijgbaar aan de entreekassa bij het Bonte Paard.

Voor leden is de avond gratis. Niet-leden kunnen aan de zaal voor slechts 10 euro per seizoen lid worden, waarmee zij gratis toegang krijgen tot alle Fienpreuver-evenementen van dit carnavalsjaar.

Grootse Keunedarpse optocht