Wereldrecord Pop-up Festivals 2017

20 februari 2017

Wereldrecord Pop-up festivals 2017

Dit jaar zal CV De Fienpreuvers een aanval doen op het wereldrecord pop-up festivals. In een tijdsbestek van 222 minuten zal er in de bebouwde kom van Keunedarp (Holten) een bezoek gebracht worden aan maar liefst 11 pop-up festivals. Een mobiel podium, een mobiele kroeg en een mobiele cafetaria zullen op 11 plekken opduiken en per locatie wordt een festival georganiseerd met een eigen thema, een eigen sfeer en artiesten passend bij het gekozen thema.

Zo is er Sensation Blue en White, het Prinsengracht concert, Koll-pop, Hair festival, Odessa Open Air, Concert at Vletgoor, De Beestje is los, Rode Zwarte Cross, Ab-normaal, Kleintje Keunefeesten en natuurlijk Woodstick. De organisatie heeft er uiteraard voor gezorgd dat de onderlinge afstanden tussen de verschillende festivals weer precies 11,11 km is. Het is per slot van rekening carnaval.

Optredens zijn geboekt van bands, stand-up komedianten, volkszangers, dichters en andere cultureel begaafde feestvierders. Ook Prins Wonder de Barbier en Adjudant Dallywood zullen elk festival opluisteren met een eigen wonderlijke act. Uiteraard geheel passend binnen de sfeer van het festival. Wie wil er nou niet naar 11 festivals in 222 minuten!”

De start is om 13.30 uur bij hofbar café ’t Klavier. De entree bedraagt slechts 10 euro en is inclusief enkele consumpties en lekkere versnaperingen. “Je kunt je aanmelden bij fienpreuvers@hotmail.com of www.facebook.com/zomadiwo . Reserveer snel je plekken want bij 1.111 deelnemers zitten we vol.”