vrijdag 16 november 2018
Wie wordt de 51e Prins der Fienpreuvers?

11e vd 11e bal bij Het Bonte Paard

Zaterdagavond 17 november 2018 zal traditie getrouw het carnavalsseizoen in Keunedarp weer geopend worden bij Partycentrum Het Bonte Paard te Dijkerhoek. Het ’11e van de 11e‘ bal wordt om 20:30 afgetrapt door niemand minder dan President Michel Nijenhuis. Na een kort openingswoord zullen de aftredende Prins en Adjudant, Prins Poemba de Bourgondiër & Adjudant Skool’n, voor de allerlaatste keer het toneel betreden.  Dit onder bezielende leiding van de Veldwachter & De Stokkencommissie, en de muzikale klanken van De Braandheultjes.  De grote vraag van deze avond is natuurlijk; Wie wordt de 51e Prins & Adjudant van Keunedarp? Maar daarnaast ook; Treden er nieuwe Boys toe bij de Raad van Elf? En zo ja, Wie??
Rond de klok van 21:30 is het dan toch echt de hoogste tijd voor Prins Poemba de Bourgondiër & Adjudant Skool’n om hun regeerjaar af te ronden. Zij zullen dit ongetwijfeld in ‘steil’ doen, daar is dit duo wel ‘geknipt’ voor. Tot 22:00 kan het publiek dan nog het ‘prinsraden’ formulier inleveren om een gokje te wagen naar de nieuwe Prins & Adjudant. Om 22:11 zal de spanning dan toch echt de pan uit rijzen, met de opkomstact voor de nieuwe Prins & Adjudant binnen luttele minuten zal héééél Keunedarp & omstreken weten wie de 51e Prins der Fienpreuvers is.

De bussen rijden vanuit Holten om 19.30 uur en 20.00 uur vanaf Hofbar Bie Toontje. Terug rijden de bussen om 01.00 en 02.00 uur.